Zie ook onze website: www.bouckhuyt.be

Tenten- en hallenverhuur

Organiseert u een evenement of feest in uw tuin, of op een andere locatie in openlucht? Dan hebt u zeker de juiste infrastructuur nodig. Bij Attractieverhuur Bouckhuyt in Wielsbeke vindt u wat u zoekt: een ruim assortiment tenten, vloeren, tafels, stoelen, verwarmings- en verlichtingstoestellen, en parasols. Maar ook koelwagens en ruime frigo’s. Met ons bedrijf als partner is uw feest al voor de helft geslaagd!

Verschillende types

Wij verhuren verschillende tenttypes: kader-, piramide-, pagode-, en braderietenten. Zoals de namen al aangeven, zijn deze perfect voor heel specifieke toepassingen. Slecht weer krijgt dus geen kans om uw evenement (letterlijk) in het water te doen vallen. Wij hebben ook heel wat tafels en stoelen (in verschillende afmetingen en materialen), tapijten, vloeren, kussens en linnen producten. Alles voor een verzorgd decor vindt u bij Attractieverhuur Bouckhuyt!

Partyservice

Attractieverhuur Bouckhuyt garandeert de perfecte partyservice. Op zoek naar het juiste feestmateriaal? Neem gerust contact op met ons, wij bezorgen u heel snel een overzicht van onze producten en prijzen. Nu al nieuwsgierig? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze feestartikelen, en een woordje uitleg over de transportkosten.

KADERTENTEN

Transport gratis binnen een straal van 20 km.

1. Kadertent: 6 x ... (per 3m).
- 6 x 3m - 6 x 6m - 6 x 9m - 6 x 12m - ...

2. Kadertent: 6 x ... (per 4m). 

- 6 x 4m - 6 x 8m - 6 x 12m - 6 x 16m - 6 x 20m - 6 x 24m - ...

PIRAMIDETENTEN - PAGODETENTEN

Transport gratis binnen een straal van 20 km.

1. Pagodetent: 3 x 3m.
- 3 x 3m - 3 x 6m - ...

2. Pagodetent: 6 x ... (per 6m).
- 6 x 6m - 6 x 12m - 6 x 18m - 6 x 24m - ...

BRADERIETENTEN

Braderietenten - Markttenten.

Overdekt 2,5m x 2,1m met toonbank 2,5 x 1m.
Dak vervaardigd in tentzeil.